Powered by Blogger.
RSS

About

ALKISAH MALAM DENGAN JERITAN BOLA

ALKISAH MALAM DENGAN JERITAN BOLA

Seorang lelaki dilamar seorang perempuan, namun lelaki itu telah berteman dan ada yang berharap...
pening nisa tolong kawan ni....kesian dia...kebaikan dan keperihatiannya disalah erti...'ak take care hal die, cakap baik2 n jaga hati die sebab die kwn ak, ak x pernah fikir lebih dr tu...tp bila die berani nyatakan hasrat yang sebenarnya, ak jd serba salah...xtahu nak cakap mcm mane...ak mmg anggap die sbgi kwn sekerja je, pastu bila dia mnta jwpn, ak kate mntak masa'..ha..kt sini bila seseorg tu kate mntk masa, means si pelamar tu still ade harapan..hu3..akhir sekali si bdk yg kena lamar ni terpaksa jujur jugk wlupun takut akn ade yg terluka tp perkara yang plg dirisaukan akan timbul fitnah......NAMPAK TAK BAHAYA N BAHANANYA BILA BEKERJA DENGAN MEREKA YANG LAIN JANTINA, CEPAT SALAH TAFSIR..LAGI2 BILA WANITA NI HATINYA MUDAH RASE ADE ORANG SAYANG...SEBAB TU ALLAH DH TURUNKAN PERINTAH UNTUK SANGAT2 JAGA BATASAN WLUPUN PERLU BEKERJA SAMA....takunya..harap nisa dijauhkan...suka kongsi cerita BERCNTA LEPAS KAWIN...sbb wlupun akk dlm citer tu keje wt progrm sama2 ngan suami die skrg masa blaja dulu pastu siap rasa ade hati kt suami die tu..samalh mcm suami die..tp sebb mereka berdua faham BATASAN tu pentg..dorg simpan rasa tu pastu tutup ngan rase malu..terutama ngan ALLAH...ape yg dorg wat doa byk2 utk ALLAH temukan jodoh dorg klu ada...ALHAMDULILLAH...atas kesabaran n ketaqwaan dorg tu ALLAH bg jodoh tu milim dorg...so nisa harap n berdoa sgt nisa n kwn2 wanita yg lain dapat jaga hal ni...blh nk bg tahu perasaan kita..tp cube kita fikir apa yg kita dapat klu org tu x suka??klu die suka, mgkin kita mkn hampir nagn bnda2 x elok..maaf semua klu ada yang terasa..ni utk peringatan diri nisa juga

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment